top of page

Bijdrage aan 'Leerprogramma Rijnlandse Veiligheid'


Twee co-collega's (New View Safety Coöperatie & Denkrenovatie) met verstand van veiligheid en een voorliefde voor Rijnlands Organiseren hadden de wens om een (open inschrijving) 'Leerprogramma Rijnlandse Veiligheid' te initiëren. GrasFabriek leverde, op hun verzoek, een bescheiden bijdrage aan de (didactische) vormgeving van dit leertraject dat sindsdien daadwerkelijk minimaal jaarlijks door hun georganiseerd wordt en op een warme belangstelling van deelnemers mag rekenen. J. Stevens (GrasFabriek) verzorgt in dat leerprogramma sindsdien een blok, o.m. over betekenisgeving

De leergang is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in een organisatie binnen de 'veiligheidssector', zoals: Brandweer, GHOR, GGD, Waterschappen, RWS, Politie, Marechaussee, KLPD, Drinkwaterbedrijven, Nutsbedrijven, KLM, Petro-Chemie, Scheepvaart, Off-Shore. Meer info bij New View Safety: www.newviewsafety.nl/leerprogramma/

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page