top of page

COACHING

Meestal antwoorden wij positief als iemand ons vraagt om haar / hem te coachen of te denkadviseren. Wij ervaren het telkens weer als bijzonder om als het ware even te gast te mogen zijn in de belevingswereld van client(e): wat de coachee soms echt ten diepste raakt, belemmert of bezighoudt in werksfeer of in de persoonlijke levenssfeer. We voeren altijd eerst een (gratis) kennismakings- en intakegesprek. Ben jij op zoek naar een coach, teamcoach, topcoach (voor bestuur en management), lifecoach, loopbaanbegeleider, sparringspartner, mentor of denkadviseur cq. denkcoach en / of provocatieve coaching? 

 

Laat ons dan hieronder weten hoe we contact met je op kunnen nemen voor een (gratis) kennismakings- en intakegesprek. Of neem zelf contact met ons op. Dat kan ook via onze contactpagina

Op zoek naar een coach, teamcoach, topcoach (voor bestuur en management), lifecoach, loopbaanbegeleider, sparrings-partner, mentor, denkcoach en/ of naar provocatieve coaching of denkcoaching?
Kies ook voor een coach van GrasFabriek

Organisatieadvies Denkadvies Training Co

Wij zien coaching als

een ‘waardig’ en respectvol interactieproces

 

Wij zien het samenspel tussen cliënt(e) en coach / denkadviseur eerder als Kunst dan kunde. Hoewel het laatste ook essentieel is, blijft het, ook voor ons telkens weer een kunstig, haast mysterieus verschijnsel, dat er in het gesprek (taalspel) tussen beiden soms zomaar, ineens iets kan 'op-poppen' in het brein van beiden, haast vanuit het niets, dat beiden vantevoren niet zagen aankomen maar dat cliënt én coach soms een moment in stilte, in ontroering en vol 'inzicht' achterlaat. Een dergelijke 'geboorte' van een inzicht of advies tijdens het coachgesprek laat zich gelukkig vantevoren niet plannen, het is in die zin niet 'maakbaar'. We hebben het hier over de 'poëtica van advies' zoals één van ons, Edu Feltmann, het noemt, maar - om dichter Rutger Kopland te parafraseren:

(ook) dat is het woord niet..!

Denkadvies- en coachingsgesprekken stimuleren gedachten, gevoelens en manieren van doen, die uitdrukking zijn van menselijke waardigheid en innerlijke beschaving. Daardoor wordt onze manier van coaching en denkadviseren ervaren als een ‘waardig’ en respectvol interactieproces, waarvan de inhoud (dat is het eigenlijke ‘advies’) verder en dieper reikt dan vooral als ‘nuttig’ bedoelde adviezen, die het resultaat kunnen zijn van gesprekken die worden gevoerd vanuit een strikt zakelijke of managerial optiek.

Neem graag contact met me op voor een gratis kennismakings- en intakegesprek

Contactverzoek succesvol verzonden!

We nemen z.s.m. contact met je op.

GrasFabriek Coaching Topcoach Coach. Uitgeroepen tot beste coach 2018

De ontdekking

Als je goed om
je heen kijkt
zie je dat
alles
gekleurd is.

 
— K. Schippers

bottom of page